parallax background

Creare site web adaptat nevoilor Tale

Creare site web cu design responsiv 100% adaptat oricarui domeniu de activitate. Iti oferim servicii și soluții complete de creare site web, realizare site profesional, găzduire site web și optimizare SEO.

Soluțiile și serviciile de creare site web pe care ți le propunem au în spate o analiză complexa adaptata perfect pentru nevoile clientilor nostrii. Venim in sprijinul dvs, cu solutii tehnice de ultima generatie pentru a dezvolta un website de succes.

Echipa noastra intelege pe deplin procesul de creare site astfel incat sa iti oferim un website modern, optimizat pentru nevoile tale si complet optimizat pentru a perfoma in mediul online.

Creare website responsive

In procesul de creare site web implementam elemente tehnice moderne in vederea obinerii unui site cu o viteza de incarcare ridicata pe laptop sau desktop. Toate site-urile realizate de echipa naostra au o structura 100% responsive.

In prezent o buna parte din traficul receptionat de un site provine din cautarile efectuate pe device-urile mobile astfel implementarea cu succes a versiunii mobile devine obligatorie pentru orice agentie de web design.

100% design responsiv reprezinta elementul in jurul caruia vom adapta intrgul continut al unui website. Adaptarea perfecta pe dispozitivele mobile este esentiala in procesul de creare site mai ales atunci cand urmarim sa obtinem cele mai bune pozitii in motoarele de cautare.

Indiferent de modul prin care clientii va acceseaza site-ul, el va fi disponibil intr-o forma eleganta si va prezenta informatiile corect si adecvat indiferent de dispozitivul cu care va fo accesat.

Creare site web optimizat SEO

Optimizarea SEO este un serviciu esential pentru orice afacere online iar fara acest serviciu un website nu poate fi gasit in motoarele de cautare.

Solutia noastra de creare site web implica in mod obligatoriu un panou de administrare prin intermediul caruia vom implementa tututor paginilor din site toate caracteristicile necesare unei optimizare SEO corecte.

In prezent avem posibilitatea sa utilizam diferite unelte SEO pentru analiza si optimizare la nivel de pagina web. O pagina web optimizate SEO corespunzator are toate sansele sa fie descoperita de utilizatori atunci cand se cauta un serviciu anume sau un produs in cazul magazinelor online.

Procesul de creare website implica automat si serviciul de optimizare SEO disponibil in pachetele noastre de servicii. Cu ajutorul unei optimizari corecte putem promova eficient in mediul online orice website nou creat pentru a obtine performnata mult dorita.

Functii avansate in procesul de creare website

Utilizand unul dintre cele mai flexibile CMS-uri de pe piata, WordPress, avem acces la nenumarate module capabile sa ne ofere functionalitati variate, usor de adaptat pentru un anumit tip de site.

Indiferent de domeniul de activitate unde vom opera webite-ul dvs, avem posibilitatea de a include functii avansate in website dupa cum urmeaza:
- Elemente grafice dinamice;
- Formulare de contact sau de diverse tipuri;
- Posibilitate de transformare website de prezentare in magazin online;
- Elemente social media (share, like etc);
- Module si plugin-uri SEO suplimentare.

Panoul de administrare cu care este echipat fiecare website creat de noi, va ajuta sa administrati continutul web iar functiile implementate de operatorii nostri va ajuta sa oferiti o experienta superioara tuturor vizitatorilor dvs.
Webdesign profesional

Ce iti oferim odata cu serviciul de creare site

Articole noi pe blogul nostru

februarie 12, 2020
culori html

Culori HTML – Ghidul complet al culorilor web

Colorile HTML sunt culori folosite în proiectarea paginilor web și diversele metode pentru descrierea și specificarea acestor culori. Pentru a putea genera o culoare html pe […]
februarie 4, 2020
servere radio

Unde gasim cele mai bune servere radio

Cele mai bune servere de radio sunt acele servere ce ofera o conexiune stabila, rapida si fara downtime. Pentru a putea dezvolta o emisie online este […]
februarie 3, 2020
Magento

Magento 1 ramane fara suport din 2020

In anul 2007,  Magento a lansat ceea ce a devenit ulterior o platforma de comert electronic complexa, de tip open source, castigand in scurt timp popularitate […]