Optimizare Seo

Optimizare SEO pentru fiecare pagina din site. Odata ce lansam un website in mediul online vom avea grija sa aiba fiecare pagina din site optimizata seo corespunzator pentru domeniul de activitate.
Procesul de optimizare SEO modern presupune multa analiza, marketing clasic, PR, comunicare.

Servicii SEO dedicate afacerii tale

Optimizare SEO - Continut

optimizare seo

Optimizare seo potrivita site-ului tau

Optimizarea seo reprezinta chia succesului unui website iar in momentul cand vom alege serviciul de realizare site web automat vom realiza si optimizarea seo necesara pentru a performa in mediul online.

Ce urmarim in procesul de optimizare SEO?

 • Optimizare pe cuvinte cheie Cuvinte cheie

  Cuvintele cheie reprezinta elementele principale din continutul web pentru care vom face optimizarea seo. Dacă vrei să te poziționezi sus pentru cuvântul cheie "muzica" în Google, trebuie să ai cuvântul muzica în conținut!
 • Optimizare continutConținut, Titluri, Heading-uri & Descrieri Meta

  Atunci cand realizam o pagina web, in mod obligatoriu va trebui sa avem continut web.
  Conținutul este elementul cheie în jurul căreia se învârte optimizarea, fie ca acesta este text, video, imagine sau audio.
  Titlu unei pagini reprezinta elementul principal care va fi indexat de Google.

  Structura unei pagini se paote face in mod natural folosint titlu si subtitluri astfel incat vizitatorul sa poata intelege mai usor informatia.
 • Atribute imaginiOptimizare SEO imagini

  Imaginile din cadrul unui website fac parte din continut deci va fi necesar optimizarea si pentru imagini.
  Optimizarea imaginilor se poate face comprimand imaginile la o dimensiune cat mai mica astfel incat imaginile sa se incarce instant.

  Atributele adaugate imaginilor contin cuvinte cheie esentiale in etapa de optimizare seo a intregului website.

Optimizare seo corecta pentru site-ul TAU

Intelegem pe deplin procesul optimizarii SEO si esenta optimizarii fiecarui website realizat de echipa noastra. Atunci cand apelezi la serviciul nostru de realizare site web vei beneficia automat de cele mai bune tehnici SEO din prezent.

Optimizarea corecta inseamna performanta si dezvoltare continua a fiecarui website. Optimizarea SEO se face respectand toate criteriile pe care se bazeaza defapt optimizarea unui website, prin camapanii de promovare online si in primul rand prin continutul site-ului pe care-l promovam.

In procesul de creare site, textele sunt redactate manual pentru implementare in website, insa in alte cazuri specialistul SEO recomandam implementarea unei formule, care sa atinga cuvintele cheie pentru care se va face optimizarea SEO a continutului.

Date structurate uzuale

 • Breadcrumbs
 • Product
 • Search Box
 • Local Business
 • Open Graph
 • Article
Atunci cand alegem sa construim un site web putem sa implementam mult mai multe tipuri de date structurate, listă completă putând fi găsită pe site-ul Schema.org.
Google oferă la rândul său documentația potrivită legat de datele structurate care pot fi implementate pentru a afișa în paginile de rezultate Google