Preturi Creare Site Web

Am optimizat preturile pentru serviciile de realizare site web, devoltare website, servicii de design si integrare wordpress. Expunem in cadrul acestei rubrici pachetele de preturi pentru serviciile noastre.
* Toate preturile exprimate in pachetele de mai jos au rol informativ. Pretul poate fi negociat in functie de complexitatea site-ului web.

Intrebari frecvente

1Cat dureaza realizarea unui site ?
Realizarea unui site de prezentare cu un numar de pagini limitat se poate realiza intr-o perioada cuprinsa intre 7 si 14 zile lucratoare.
Un website cu un numar mare de pagini sau un magazin online poate avea o durata de executie de pana la 40 de zile.
2Pretul poate fi mai mic ?
DA. In unele cazuri pretul exprimat poate fi mai mic iar in cazul in care aveti mai multe site-uri de realizat alaturi de noi beneficiati de reduceri substantiale de pana la 50%.
3Ce inseamna logo standart ?
Logo standart reprezinta realizarea unui logo pentru noul website fara a avea posibilitatea de a alege mai multe variante pana la forma finala.
4De ce aveti limita la paginile create ?
In functie de dimensiunea unui website (nr de pagini, functii in site etc) se calculeaza si pretul de referinta atunci cand lansam o oferta de pret. De obicei pachetele sunt optimizate astfel incat sa reflecte pretul real si dimensiunea unui website raportat la pretul final.
5Oferiti gazduire web ?
DA oferim gazduire web optimizata special pentru site-urile create de echipa noastra. Serverele pe care hostam website-urile au solutii software si hardware de ultima generatie. Oferim RESURSE hardware premium pentru performanta maxima.
6Pot sa imi administrez singur site-ul ?
DA. Fiecare website are inclus panou de administrare si detineti controlul absolut pentru site-ul dvs.
7Gazduirea web este inclusa in pret ?
Pentru pachetele START PLUS si BUSINESS gazduirea web si inregistrarea domeniului sunt incluse in pret pentru o perioada de un an, ulterior se va plati o taxa anuala pentru domeniu si gazduire web.

Cere oferta de pret pentru creare website

Va rugam sa introduceti emailul dvs.