Optimizare website page speed

Optimizarea vitezei de incarcare a site-urilor web devine prioritara atunci cand dorim sa obtinem performanta in mediul online. Optimizarea SEO nu se poate face in prezent fara a, optimiza corect viteza de incarcare a unui website.

Serviciul nostru de optimizare website page speed se adreseaza acelor pagini web ce au o incarcare greoaie, deficitara din punct de vedere tehnic.

Miza unui specialist SEO este să ducă un site cel puțin la nota 85/100. In prezent PageSpeed ​​Insights o buna practica in optimizarea vitezei unui webiste reprezinta depasirea procentului de 86/100 atat pe verisunea mobila cat si pe desktop.
Performanta aduce succesul fiecarui website

Optimizare page speed SEO 100%

Consultanta si Analiza website

Primul pas pe care-l facem atunci cand apelati la serviciul nostru de optimizare page speed este acela de a analiza website-ul care se confrunta cu probleme de viteza.
In analiza noastra vom parcurge anumite etape care inclus si testarea site-ului in unelta de analiza PageSpeed Insights.

Odata determinat scorul de viteza este necesar sa determinam cauzele care duc la deschiderea greoaie a site-ului web.

Inainte de optimizarea codurilor si liniilor de cod din structura site-ului vom analiza performanta hostingului. Un server limitat ca, resurse (CPU, RAM, Procese, PHP etc) duce la obtinerea unei intarzieri in procesarea datelor.
Echipa noastra va analiza cu atentie toate datele tehnice oferite de providerul dvs atunci cand vorbim de optimizarea page speed.

Optimizarea codurilor CSS, JavaScript, HTML.

Pentru a avea un website rapid este necesar sa optimizam toate liniile de cod din componenta intrgului website. Comprimarea resurselor CSS sau javaScript aduce un plus de performanta oricarui webisite.

In momentul de fata avem la dispozitie diverse plugin-uri care fac posibila comprimarea eficienta a tuturor codurilor CSS, javaScript sau html din website.
Pentru a obtine un site performat atunci cand apelati la serviciul nostru de realizare site automat vom avea grija sa optimizam difuzarea elementelor css javaScript sau linii de cod html.

Optimizare imagini

Un alt aspect al procesului de optimizare page speed se refera la cel al imaginilor afisate pe o pagina din cadrul unui website. O imagine optimizata corespunzator se va incarca aproape instant fata de o imagine care nu a trecut prin procesul de optimizare.

Cum facem optimizarea imaginilor?

Optimizarea si difuzarea imaginilor pe o pagina web se face in general prin comprimare si difuzare intr-un format modern de tipul jpeg2000 sau webp.

Comprimarea imaginilor se poate face cu ajutorul anumitor plugin-uri sau chiar a unor aplicatii online specializate in comprimarea imaginilor.
O imagine optimizata ar trebui sa aiba cativa kilobiti (ex: 45 kbs) si nu de ordinul a 670 kbs.

Pentru comprimarea imaginilor va recomandam sa incercati: compressor.io.
Ai nevoie de optimizare website page speed ?
Te asteptam pe adresa noastra de email: office@expo-media.ro